Foutmelding

  • Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 693 of /home/hestern/domains/klikbruidsfotografie.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3177 van /home/hestern/domains/klikbruidsfotografie.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /home/hestern/domains/klikbruidsfotografie.nl/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Over mij


Welkom bij KLIK bruidsfotografie. KLIK bruidsfotografie staat voor verrassende fotografie. Geen statige portretten onder de wilg of geposeer op kleedjes in het park. Maar liever lekker achter de eendjes of zwaaiend aan de wilgen!

Misschien heb je wel trouwplannen? Dan alvast van harte gefeliciteerd! En nu op zoek naar een fotograaf voor op die mooie bijzonder dag.
Mijn doel is om foto's te maken waarop je de sfeer van de dag elke keer weer opnieuw kunt proeven. Die trotse glimlach, die verliefde blik, dat kadootje wat met grote zorg is ingepakt, de stilte in de zaal en de mooie lichtval op je bruidsboeket.Tijdens de trouwreportage geef ik aanwijzingen, maar voor de rest van de dag laat ik jullie lekker met rust. Zo krijg je mooie ongedwongen, spontane foto's.

Al is een fotograaf nog zo getalenteerd, als er geen KLIK is, krijg je geen mooie foto's. Naast bruidsfotograaf werk ik in de jeugdzorg, hier ben ik dagelijks bezig met die KLIK; contact maken, luisteren en afstemmen.
Ik ga voor die KLIK en dan komt het met die mooie ontspannen plaatjes wel goed! Eerst zien dan geloven? Dat kan! Een kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Veel succes met alle voorbereidingen en mocht je meer willen weten, laat het me weten!