Foutmelding

  • Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 693 of /home/hestern/domains/klikbruidsfotografie.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3177 van /home/hestern/domains/klikbruidsfotografie.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /home/hestern/domains/klikbruidsfotografie.nl/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Tips


Kleine moeite, groot plezier: kleine kaartjes met daarop het dagschema. Met daarop bijvoorbeeld tijden, adressen van de feestlocatie en het gemeentehuis, telefoonnummers van de ceremoniemeester, tijden en de volgorde van de groepsfoto's.

Maak je dagplanning niet te strak. Liever even extra tijd om te kletsen dan met een haastgevoel op je trouwdag rond te lopen.

Neem voldoende tijd voor het maken van de bruidsreportage. Vaak moet je even in komen en ontspannen foto's zijn toch vaak de leukste foto's!

Kies een fotolocatie die meerdere aspecten heeft. Bijvoorbeeld een landgoed met veel groen, maar ook een mooie oude houten schuur. Of een park, waar ook een skatebaan is. Scheelt weer reistijd en dus vaak ook tijdsdruk. Aan anderhalf uur heb je vaak meer dan genoeg, de reistijd is dan nog niet meeregerekend.

Als je groepsfoto's gaat maken is het handig om van de voren een lijstje te maken. De ceremoniemeester kan dan steeds vast het volgende groepje bij elkaar roepen. Zo houd je de vaart er in. Voor 15 groepsfoto's ben je dan ongeveer 30 minuten bezig.

Zie je er tegen op om de hele dag op je hoge hakken door te brengen? Voor de bruidsreportage is ook juist erg leuk om je knal roze regenlaarzen of je je coole gympen aan te trekken! Verrassende foto's en voeten die even bij kunnen komen!

Wil je graag je bruidskinderen betrekken in de bruidsreportage? Plan ze dan niet meteen in voor de eerste tien minuten, maar laat ze even wennen en ontdooien. Op een speelse manier zijn er een hoop leuke bruidsfoto's met kinderen te maken.

Het is altijd handig als er iemand mee gaat tijdens de bruidsreportage. Hij of zij kan dan even het boeket vast houden, op de tijd letten, zorgen voor dekens om op te zitten of eventuele atributen bewaren.