Foutmelding

 • Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 693 of /home/hestern/domains/klikbruidsfotografie.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3177 van /home/hestern/domains/klikbruidsfotografie.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /home/hestern/domains/klikbruidsfotografie.nl/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Klantbeoordelingen


 • Zeer prettige samenwerking en een dikke aanrader
  Hester is een fijne fotograaf die ons goede tips heeft gegeven over welke plekjes leuk zijn en welke minder geschikt. Met daarbij voldoende vrijheid voor onze eigen wensen en mogelijkheden! Daarnaast weet ze op de juiste momenten de juiste foto's te maken en volgens mij is het voor een fotograaf een groot compliment als ik meer dan helft van de foto momenten niet bewust heb meegekregen! Zeer prettige samenwerking en een dikke aanrader.
  Elmer en Hannah
 • De creativiteit heeft ons verrast
  Hester is onze bruidsfotograve geweest. Het was heel prettig met haar samen te werken. In het begin hebben we een gesprek gehad met onze wensen en hebben we plaatjes laten zien van sfeerfoto's die wij mooi vonden. Hester heeft duidelijk aangegeven wat wel en niet mogelijk was en heeft ook zelf ideeen aangedragen. Dat was erg fijn. Op de dag zelf hadden we bij de ceremonies bijna niet in de gaten dat ze rond liep. Ze heeft zich tussen mensen gemanoeuvreerd zonder dat het opviel en heeft van veel details foto's weten te maken die een mooie impressie van de dag gaven! We hebben veel foto's gekregen met veel verschillende sferen en ze zijn mooi bewerkt. Helemaal zoals we het wilden en hadden afgesproken. De creativiteit heeft ons verrast en ook het speelse vinden we erg leuk!
  Marloes en Alex
 • We kijken terug op een fijne dag
  We waren op zoek naar een fotograaf die met ons meedacht, niet in de weg zou staan en die mooie foto's kon maken. In Hester hebben we deze fotograaf gevonden. Ook onze gasten waren te spreken over Hester als fotograaf. Dat kan ook bijna niet anders met haar hartelijke persoonlijkheid. We kijken terug op een fijne dag met mooie foto's.
  Karen en Johan